top of page

"Her maç üstüne biraz daha koyarak gidiyoruz"

Her hafta Salı akşamı yayınlanan Yüzyüze programında bu hafta ki Bandırmaspor karşılaşması konuşuldu.Spor yorumcusu Levent Hamzaoğlu oynanan oyunu ve takımı değerlendirdi.


"Bandırmaspor maçının bir başlığı "Allah'ın sopası yok!" olurdu. Tek söyleyeceğim başlık o. Son dakikada yediğimiz gol için vurdu ya herkes. Şimdi ne oldu Bandırma maçı? 90+' da attık,eee .. Demek ki alınıyormuş.

Bandırma maçının Sivas Belediyespor maçı kadar zor geçeceğini düşünmedim. Çünkü onların bir hafta önce oynadığı Kırşehir maçını televizyon naklen verdi, izledim. Kırşehir Bandırma ile kedi fare oynar gibi oynadı." şeklinde konuşan Hamzaoğlu Bandırma maçının istediği gibi olduğunu ; karşı takım gerçektenfutbol oyandığı takdirde Sakaryaspor'un da oynadığını söyledi.


Uyum sürecinin 25. haftalarda artık sorun olmayacağını daha önceki programlarda dile getiren Hamzaoğlu kadronun yavaş yavaş oturduğunu, taraftarın kadroyu çok rahat sayabileceğini de ekledi.


Bandırmaspor maçının özetini izleterek yorumlayan Hamzaoğlu "Oyunun kontrolü maçta tamamen bizdeydi. Bi de şu var, maçbaşında ilk beş dakikak oyunculara bakıyorsun. Takımda bir özgüven var; oyuncunun duruşundan, hareketlerinden değişmiş ve rahat bir takım görüyoruz. En hoşuma giden tarafı eskiden olmayan; oyuncuların birbirleriile konuşarak anlaşabilmeleri. Eskiden bu yoktu. O konuşma başladığı zaman demek ki takım tamam diyorum." dedi.







bottom of page