top of page

Haldızoğlu'ndan Kurban Bayramı Mesajı

AK Parti Sakarya Büyükşehir Belediye Meclis Uyesi Anadolu Medya Grubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haldızoğlu Kurban Bayramı dolayısıyla yazılı bir mesaj yayımlayarak tüm İslam aleminin bayramını kutladı.


Haldızoğlu'nun Kurban Bayramı nedeniyle yayımladığı mesaj şöyle:


“Yardımlaşma, dayanışma ve şefkat duygularının zirveye ulaştığı mübarek Kurban Bayramı’na ulaşmanın heyecanı ve mutluluğu içindeyiz.


Bayramlar, toplumda karşılıklı sevgi ve saygı bağlarını pekiştiren, dargınlıkları unutturup barıştıran, kardeşçe kucaklaştıran, birlik ve beraberliği, bir arada yaşama arzusunu kuvvetlendiren müstesna günlerdir.


Covit 19 salgınının etkisiyle İnsanlık olarak küresel ölçekte zorlu ve sancılı bir dönemden geçilmektedir.


Türkiye olarak hepimizin en büyük güvencesi olan Türkiye Cumhuriyetii, her zaman olduğu gibi COVİD-19 salgını ile de tüm kamu kurum ve kuruluşlarıyla mücadele etmektedir.


Salgının hayatımız üzerindeki olumsuz etkilerinin bitmesi,en büyük temennimizdir.Cenab-ı Allah aziz Milletimizi korusun.


Bu duygu ve düşüncelerle tüm vatandaşlarımızın ve İslam aleminin Kurban Bayramı'nı kutluyor, barış, sevgi, sağlık ve mutluluk dolu bir bayram geçirmelerini temenni ediyorum.






bottom of page