top of page

Hüdaverdi Bahadır, ''En başından beri dediğim bir şey var.''

Sakaryaspor Karabük deplasmanından farklı galibiyetle dönerken, lider Eyüpspor'un haftayı 2 puan kayıpla kapaması sonrası aradaki puan farkının azalması yeşil siyahlı yönetime moral oldu.

Sakaryaspor Başkanvekili Hüdaverdi Bahadır, Sakaryaspor Başkanı Cevat Ekşi ile birlikte Karabük deplasmanında takımı yalnız bırakmadı. Bahadır, galibiyetlerden daha çok takımın mücadele ve kazanma refleksinden mutlu olduğunu ifade ederek, ''Futbol sonuçta 3 ihtimalli bir oyun.. Ve futbolda kolay maç yok.. Sahada mücadele etmeniz lazım. Futbolcu kardeşlerimiz, bugünde kazanmak için o mücadeleyi sahada gösterdiler. Galibiyetten başka bir şey düşünmediler. Bunu sahada en iyi şekilde uyguladılar. Birinci saniyeden itibaren maça çok iyi motive oldular. Son dakikaya kadar mücadele eden oyuncularımızı teknik heyeti tebrik ediyorum .

Allah'a şükür son haftalarda başarılı bir çıkışımız var. .Bunu sürdürmek istiyoruz. .En başından beri dediğim bir şey var, Biz bu takıma inanıyoruz,güveniyoruz. Futbolda dün yok, bugün var.. O nedenle Karabük maçı artık geride kaldı Teknik heyeti ve futbolcularımızı tebrik ediyorum. 'dedi.



bottom of page