top of page

GİAD'dan anlamlı destek

Çin'de başlayan ve dünyayı etkisine alan corona virüs için tedavi araştırmaları tüm hızıyla devam ederken, yardım kampanyaları da art arda geliyor.

Yeni tipcorona virüs(Kovid -19) salgını konusunda Sakaryat’da yürütülen kampanyalara Sakarya Genç İş Adamları Derneği oldu. Sakarya Genç İş Adamları Derneği (GİAD)'da eklendi.

(Zorlu süreçte ihtiyaç sahiplerine ulaştırılmak için Sakarya Valiliği tarafından organize edilen 25 Bin gıda kolisine 25 Bin adet ürün de SakaryaGİAD üyeleri tarafından verildi. SakaryaGİAD üyeleri ayrıca virüs ile mücadelede ön cephede savaşan sağlık çalışanlarınınaraöğünleri için 500 koli atıştırmalık ürün paketi hazırladı.



Başkan yardımcısı Ahnet Cihan Gün, ''Küresel olarak sıkıntılı bir süreçten geçiyoruz. Biz Türk milleti olarak insani ilişkileri insaniyeti yüksek bir milletiz. İnançlarımız gereği zor zamanlarda birbirimize destek olmayı motive etmeyi severiz. Bu süreçte en büyük mücadeleyi sağlık çalışanlarımız veriyor. Evlerine dahi girmeden global salgın ile mücadele ediyorlar.Bizde GİAD olarak sağlık çalışanlarının araöğünleri için 500 koli atıştırmalık ürün paketi hazırladık.''ifadelerini kullandı



bottom of page