top of page

Genç; Zaman daraldı bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok.

Güncelleme tarihi: 29 Kas 2019


Sakaryaspor Kulübü Başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu basın ile bir araya geldi. Cumhur Genç sezon planlaması ile ilgili önemli açıklamalarda bulundu.



Basın ile biraraya gelen Sakaryaspor başkanı Cumhur Genç ve yönetim kurulu önemli açıklamalarda bulundu.

EKSİK BÖLGELER VE TEKNİK DİREKTÖR Devre arasında takviyeler yapmak istediklerini belirten Cumhur Genç, "Eksik olan bölgeler belli. Ama bu ligin önemli oyuncularını almak zorundayız. Zaman daraldı bu saatten sonra hata yapma lüksümüz yok." dedi.

Teknik direktör konusunada açıklık getiren Genç, "Kastamonu maçı için acele bir karar vererek bir hoca getirmek istemiyoruz. Bu sene 2 hoca değiştik zaten 3,4 olursa artık sıra bize gelir. O yüzden acele etmeden hareket ediyoruz. Biz Bodrumspor maçını kazansak, Suat hoca ile devam edecektik. Ama Bodrumspor maçındaki son 10 dakikada skoru kabulleniş bizi bu kararı almaya sevk etti." ifadelerini kullandı.

POTAYA GİRMEK İSTİYORUZ Hızlı bir şekilde şampiyonluk potasına girmek istediklerini belirten Cumhur Genç, "Biz en kısa sürede şampiyonluk potasına girmek istiyoruz. İçerde 9 maçımız var. Bu stat yapıldıktan beri hiç büyük maç kaybetmedik. Tuzlaspor, Bandırmaspor gibi önemli 6 puanlık maçlarımız var. Bu maçlardan galibiyetle ayrılacağımızı düşünüyorum" dedi.

SPONSORLUK İÇİN EKREM YÜCE İLE GÖRÜŞECEĞİZ Kulübün hiç geliri olmadığını dile getiren Cumhur Genç, "Kulübün 1 lira geliri yok. Bu kulübün kalıcı bir geliri olmalı. Bir dosya hazırladık otopark, SASKİ gibi bir kalıcı gelir istiyoruz. 2011 senesindeki merkezdeki otoparklar nasıl bizdeyse aynısı olsun istiyoruz. Sponsorluk konusunda da görüştüğümüz yerler var. Ekrem başkanla görüşmemiz olacak. BMC ile ilgili devam edip etmeme durumumuz var onu değerlenireceğiz." dedi.







TURNİKELER MARAŞ MAÇINDA HAZIR Turnikelerle ilgili konuşan Cumhur Genç, "Turnike sistemi Maraş maçında hazır olacak. Kaçak girişi yüzde 99 önleyeceğiz. Maliyeti 250 bin TL’yi buldu. Bir üst lige çıkarsak kullanabileceğimiz bir sistem olacak." dedi.

Ayrıca Cumhur Genç Kahramanmaraşspor maçının saatiyle alakalı olarak, maç saatini 14.00'e almak gibi bir girişimlerinin olduğunu ve haber beklediklerini dile getirdi.

MODERN BİR TESİS YAPACAĞIZ Açıklamalarında tesis konusunada yer veren Genç, "Tesis konusunda 30-35 milyon para harcandı bu takımlara. 40 sene önce yapılan bir tesisi kullanıyoruz. İlk hedefimiz direkt Rüstemler’i yıkıp çıkmak olacak. Belki 1-2 ay otelde kalacağız ama bugünün şartlarında modern bir tesis yapılmasını hedefliyoruz. Spor Toto bütçesinden gençlik spor tarafından yapılacak. Kapalı Spor Salonu için de konuşulacak. Atıl bir durumda oda Gençlik ve Spor İl Müdürü Arif Özsoy ile değerlendirilecek." dedi.








bottom of page