top of page

Gözler genel kurulda

Sakaryaspor’un yeni sezon öncesi kaderi 9 Ağustos’ta yapılacak genel kurulda belli olacak.Sakaryaspor’da yeni sezon öncesinde tüm camianın gözü bu hafta sonu yapılacak olan genel kurulda olacak. 9 Ağustos Pazar günü Rüstemler Tesislerinde saat 14:00’te gerçekleşecek olan genel kurulda çoğunluk sağlanmaması durumunda ikinci oturum çoğunluğa bakılmaksızın 16 Ağustos Pazar günü yapılacak.


BORÇ SIKINTISI

Koronavirüs salgınının ardından sıkıntılı bir süreç geçiren Sakaryaspor, play-off’larda elenmenin üzüntüsünün ardından bu kez yeni sezon öncesi borçlar nedeni ile sıkıntı yaşıyor. Yeşil siyahlılarda 9 Ağustos’ta yapılacak genel kurul öncesinde 2 Milyon 398 bin TL transfer yasağı, mevcut takıma 2 Milyon 830 bin TL borcu bulunuyor. Bu iki kalemin dışında ise 2 Milyon TL yaklaşan vergi ve sgk borcu var.


ADAY ÇIKACAK MI?

Sakaryaspor kulüp başkanı Cumhur Genç’in düzenlediği basın toplantısında aday olmayacağının belirtmesinin ardından şimdi gözler genel kurula çevrilirken liste çalışması yapan ekiplerin olduğu iddia edilse de henüz resmi olarak genel kurulda aday olacağını açıklayan bir isim olmadı. Kulislerde başta eski başkanlardan Halit Evin olmak üzere birçok ismin liste çalışması içerisinde olduğu konuşuluyor.



bottom of page