top of page

Evi yanan adam gözyaşlarına boğuldu

Akıncılar Mahallesi, Berber Sokak'ta tek katlı bir evde çıkan yangında alevler kısa sürede evi sardı. Evin kullanılamaz hale geldiğini gören ev sahibi adam ise gözyaşlarına boğuldu.

Adapazarı, Akıncılar Mahallesi'nde 11:00 sularında meydana gelen yangında tek katlı ev yandı. Edinilen bilgilere göre Berber Sokak'ta Hüseyin Nefesoğlu'na ait olduğu öğrenilen evde bilinmeyen bir sebeple yangın çıktı. Mahalle sakinleri ve çevredeki vatandaşların ihbarı üzerine olay yerine Büyükşehire bağlı itfaiye ekipleri geldi. Olay yerine gelen itfaiye ekipleri yangına müdahale ederek alevleri söndürdü. Yangın esnasında evde kimse olmaması olası can kaybının önüne geçti. 



Ancak ev sahibi Hüseyin Nefesoğlu, evinin kullanılmaz hale geldiği gördüğünde gözyaşlarına engel olamadı. Bir arkadaşıyla kaldığı öğrenilen Hüseyin Nefesoğlu "Sosyal yardımlaşmayla geçiniyordum. 217 lira alıyorum. O paraylada yiyecek içecek alıyordum." ifadelerini kullandı. Yetkililere ne demek istersin sorusu üzerine ise Hüseyin Nefesoğlu, "Onların bileceği iş. Ben daha ne diyeyim. Birşey diyecek halim yok, durumumda. Şuanda gidecek bir yerim yok." dedi.

bottom of page