top of page

Evde Kal Adapazarı böyle daha güvendesin

Dünyada Küresel bir sorun haline gelen Covid-19 Korona Virüs salgını nedeniyle insanlar evlerinde kalmasıyla pazar günü özellikle sabah saatlerinde Adapazarı Sokakları diğer günlere nazaran daha boş kaldı.Aslında, sadece sabah değil, tüm gün görüntünün böyle olması lazım.


Çünkü ,Korona Virüsünün yayılım hızını engellemenin, vaka sayısını azaltmanın tek çaresi bu. İnsanlar ne kadar evlerinde oturup sosyal mesafaye dikkat ederse, vaka sayısı da o kadar düşecek. Böylelikle artan vaka sayısının sağlık sistemini olumsuz etkilemesi engellenecek


Peki, uzmanlar neden Türkiye Genelinde dışarı çıkılmaması konusunda bu kadar çağrılar yapıyorlar. Şunun altını özellikle çiziyorlar,'''salgın yeterince ciddiye alınmalı'' ve devam ediyorlar'' Tek çözümümüz bu! . Herkes kendini izole etsin, ki gidişatı, yavaşlatalım . Şu an yapılması gereken tek şey hasta sayısını azaltmak. Bunun da tek yolu var; insanların birbiriyle temas etmemesi. O yüzden başta hekimler olmak üzere durumun vahametini idrak eden herkes "evde kalın, evde kalın, evde kalın” diyor.



bottom of page