top of page

Essen Market'ten Açıklama

Güncelleme tarihi: 25 Ağu 2020

Serdivan İlçesi İstiklal Mahallesinde bulunan 4 bin metrekarelik Essen süpermarket deposundaki yangın tamamen kontrol altına alındı. Depodaki soğutma çalışmaları devam ederken toplam zararın 20 Milyon TL üzerinde olduğu öğrenildi. Öte yandan deponun hemen yakınında bulunan binalarında duvarlarında ve camlarında büyük oranda hasar oluştuğu öğrenildi.


İTFAİYE EKİPLERİ 3 DAKİKA SONRA MÜDAHALE ETMİŞ

Sabah 09:00 sularında kapalı bir alanda yapılan kaynak sırasında başlayan yangına ilk müdahaleyi işyeri çalışanlarının yaptığı ancak söndüremeyince İtfaiyeye haber verildiği öğrenildi. Resmi kayıtlara göre; 09:25’te ihbar alan ekiplerin 09:28’de depoya müdahale etmeye başladığı öğrenilirken müdahale sırasında toplamda 7 kişi yaralandı. 6 kişi dumandan etkilenirken 1 kişinin ise itfaiye ekiplerine su taşırken düşerek kolunu kırdığı öğrenildi. Dumandan etkilenen 6 kişiden 3’ü ise Toyotasa Acil Yardım Hastanesi ve Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alındı.


ESSEN MARKET'ten Açıklama

Bugün sabah saatlerinde Serdivan İlçesinde bulunan depomuzda çıkış nedeni henüz belli olmayan yangın, personelimizin ve itfaiye ekiplerinin anında müdahalesi ile kısa süre içerisinde kontrol altına alınmıştır. Özverili çalışmalarından ötürü tüm itfaiye teşkilatına başta olmak üzere, sağlık çalışanlarına, devletimizin tüm yetkili birimlerine ve İHH ekiplerine teşekkür eder şükranlarımızı sunarız. Yangında herhangi bir can kaybı ve yaralanma hadisesi yaşanmaması bu zorlu süreçte en büyük tesellimiz. Geçmiş olsun dileklerini ileten tüm Sakarya halkına teşekkürü bir borç bilir, Essen Market olarak bu süreçte hizmet anlayışımızın kesintisiz bir şekilde devam edeceğini taahhüt ederiz. Saygılarımızla…" denildi.

,


bottom of page