top of page

Erenler de Toplu İş sözleşmesi Tamamlandı

Erenler Belediyesi ve Hizmet-İş Sendikası arasında devam eden müzakerelerin anlaşma ile sonuçlanması üzerine Erenler Belediyesine bağlı Er-Yap İnşaat, Yatırım ve Pazarlama AŞ’de imzalar atıldı. Erenler Belediyesi ile Hizmet-İş Sendikası arasında varılan anlaşma doğrultusunda, belediye işçilerinin 18 ay süreyle geçerli olacak sosyal ödemeleri ile çalışma koşullarını belirleyen toplu iş sözleşmesi (TİS), Belediye Başkanı Fevzi Kılıç ve Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mehmet Mesut Gökdemir tarafından imzalandı.



Gerçekleşen imza programında konuşan Hizmet-İş Sendikası Sakarya Şube Başkanı Mesut Gökdemir, “Gerçekleşen görüşmeler tam anlamıyla müzakere kültürü yaşanarak gerçekleşti. Belediye Başkanımız Sayın Fevzi Kılıç başta olmak üzere Şirket Müdürü Muharrem İşler ve görüşmeye katılan belediye yöneticilerimize teşekkür ediyorum. Gerçekleşen anlaşma bölgedeki diğer belediyeler ile kıyasladığında tatmin edici oldu. Hayırlı olsun” dedi.



Devamında konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, gerçekleşen anlaşmanın hayırlı olmasını dileyerek, “Öncelikle Sayın Mesut Gökdemir ve sendika yöneticilerinin mesai arkadaşlarımızın haklarını korumaları doğrultusunda vermiş oldukları mücadeleye şahit oldum. Günümüz şartları doğrultusunda tatmin edici bir anlaşma oldu. Sendika temsilcilerimiz gibi bizimde amacımız mesai arkadaşlarımızın en iyi koşullarda çalışmalarıydı. Bunu başardığımıza inanıyorum. İnşallah bundan sonraki süreçte de hep birlikte daha da güçlü bir şekilde çalışmalarımızı sürdürecek, milletimize hız kesmeden hizmet etmeye devam edeceğiz” ifadelerini kullandı.



bottom of page