top of page

Enteresan bir maç gelebilirdi de, gidebilir dide !

Sakaryaspor, TFF 2.Lig’in 16’ıncı haftasında bugün deplasmanda Turgutluspor ile karşı karşıya geldi.. Turgutlu 7 Eylül Stadı’nda oynanan karşılaşmada her iki takımda bir çok pozisyona girmesine rağmen gol sesi çıkmadı. Yeşil Siyahlılar şampiyonluk yarışında rakiplerin neredeyse tamamının puan kaybı yaşadığı haftada fırsatı iyi değerlendiremedi.

Dk 4 Sakaryaspor’un ağ kanattan Hurşit Taşçı ile geliştirdiği atakta Hurşit ceza sahası içerisinde çizgiye inerek ön direkte bekleyen Ozan’a pasını verdi. Ozan yakın mesafeden kötü bir vuruşla auta attı

Dk 8 Orta alandan başlayan atakta Turgutluspor, Sakaryaspor savunmasının arkasına atılan topta Hamit Kulya bir anda kaleci Furkan ile karşı karşıya kaldı. Hamit’in zayıf vuruşu kaleci Furkan’da kaldı.

Dk 18 Sakarspor'un, rakıp takımının savnma arkasına gönderdiği top Kaleci Ozan Oruç'un elinde kaldı

Dk 25 Hakan Turhan ile orta alandan başlayan atakta Marvin Sinan Sağ çaprazda topla buluştu. Sinan’ın sert vuruşu direğin dibinden az farkla auta gitti

Dk 27 Turgutluspor savunmasının arkasına atılan topta ceza sahası çizgisinde topla buluşan Tahir’in vuruşunu kaleci kurtardı. Dönen topta gelişen atakta Serkan’ın pasında Tahir kaleci ile karşı karşıya kaldı uygun pozisyonda topu ağlara gönderemedi ve top Ozan’dan kornere çıktı.

Dk 32 Sakaryaspor savunmasının arkasına atılan topta Serhat kaleci Furkan ile karşı karşıya kaldı. Furkan zamanında kalesinden çıkarak kritik bir pozisyonu önledi.

Dk 34 Burak Osman sağ kanattan yaptığı ortada Mutlu Aksu kale sahası içerisinde çok rahat pozisyonda kafayı vurdu. Top çok müsait pozisyonda az farkla auta gitti.

Dk 35 Serhat Kot’un pasında topla buluşan Mutlu orta sahadan aldığı topla 3 yeşil siyahlı futbolcuyu geride bırakarak kaleci Furkan ile karşı karşıya kaldı. Furkan çapraz pozisyonda sert şutta gole izin vermedi.

İKİNCİ YARI BAŞLADI

Dk 46 Oğuz Kocabal serbest vuruş kullandı

Dk 48 Burak Osman’ın sağ kanattan yaptığı ortada arka direkte topla buluşan Mutlu’nun kafa vuruşunu kaleci Furkan direğin dibinden son anda çeldi.

Dk 52 Orta alandan gelişen atakta çapraz pozisyondan ceza sahasına giren Mutlu Aksu sert bir şutla kaleyi yokladı. Furkan bu pozisyonda topu kornere güçlükle çeldi.

Dk 61 Sağ kanattan gelişen Sakaryaspor atağında Hurşit Taşçı çapraz pozisyonda ceza sahası dışından sert şutunu kaleci Ozan kurtardı. Dönen topu Tahir tamamlamak istedi. Onun şutunu çizgi üzerinde savuna çıkardı.

MAÇ SONUCU 0-0



Stat:Turgutlu 7 Eylül

Hakemler: Raşit Yorgancılar, Arif Dilmeç, Kerem İlitangil, Ramazan Doğanay

TURGUTLUSPOR: Ozan Oruç, Utku Gök, Özgür Özdemir, Sinan Büyüksakarya, Hamit Kulya, Hakan Turan, Emre Keskin, Serhat Kot, Osman Gençal, Mutlu Doğan, Sarper Çağlar T. Direktör: Atilla Gerin

SAKARYASPOR: Furkan Köse, Çağlayan Menderes, Ümit Kurt, Oğuz Yıldırım, Onur Karakabak, Oğuz Kocabal, Serkan Odabaşoğlu, Ömer Bozan, Hurşit Taşçı, Ozan Sol ve Tahir Babaoğlu T.Direktör: Ercüment Coşkundere



bottom of page