top of page

Cumhurbaşkanı Erdoğan'ın bu sözleri ile paylaştı

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, sokağa çıkma yasağında, Adapazarı'nın havadan alınmış görüntülerden oluşan videoyu sosyal medya hesaplarından paylaştı.

Videoda, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın "Bizimkisi Bir Aşk Hikâyesi" başlığı ile seslendirdiği, "Bu yolculuk bizim milletimize olan aşkımızın hikayesidir. Bu yolculuk aziz milletimizin bize duyduğu güvenin, samimiyetin, inancın hikayesidir. Bu yolculuk boyunca hiçbir şey bizi durduramadı. Önümüze çıkan tüm engelleri hep birlikte aştık. Biz büyük Türkiyeyiz. Bugün şehir şehir, içe ilçe, belde belde milletimize hizmetkâr olma yolunda yeni bir yolculuğa çıkıyoruz. Aydınlık Türkiye için, çocuklarımız için, gençlerimiz için, geleceğimiz için, yeniden yollara düşmek için, yolumuz açık olsun. Allah yâr ve yardımcımız olsun." ifadelerine yer verilirken,

Başkan Mutlu Işıksu ise paylaşımında; "Adapazarı'mızın ruhunu bilerek, insanına, tüm canlılarına, cennet doğasına kıymet vererek, kapı kapı, sokak sokak, mahalle mahalle çalışmaya devam edeceğiz.

Adapazarını çok seviyoruz. Biz buradayız ve şehrimize, hemşehrilerimize olan aşkımızla bu yoldan dönmeyeceğiz." dedi





bottom of page