top of page

CHP’li gençlerden Özkoç’a tepki

Güncelleme tarihi: 10 Mar 2020

Geçmiş dönemlerde CHP’de özellikle seçim çalışmalarında görev alan, partiye oy veren ve CHP üyelerinden oluşan bir grup genç, CHP Grup Başkanvekili Engin Özkoç’a tepki gösterdi. Yaklaşık 15 kişilik bir grup ile Serdivan Trafik Park önünde toplanarak basın açıklaması yapan gençler Engin Özkoç’a tepki gösterdi.

Grup adına ilk açıklamayı yapan CHP’li Yeşim İstekertik, “Cumhurbaşkanımıza yapılan hakaret bir ne Sakaryamıza ve de partimize hiç yakışmamıştır. Engin Özkoç’un bu hareketinden dolayı kendisine oy veren bir partili olarak kınıyoruz” dedi


Ulvi Köse ise ise, “Bizler TC Cumhuriyeti vatandaşı olmaktan CHP’li olmaktan gurur duyuyoruz. Fakat bizim verdiğimiz oylarla milletvekili olup ulu önderin kurduğu TBMM’de Cumhurbaşkanı kim olursa olsun hangi partiden olursa olsun cumhurun başıdır. Devlet terbiyesi diye bir şey vardır. Bu yaşananlar CHP’liliğe ve Sakaryalılığa yakışır. Özkoç’u bu çirkin söylemlerinden dolayı kınıyoruz” diye konuştu.

Son olarak grup adına söz alan Ecem Can ise, “Biz CHP’ye oy verdik.TBMM’de bu tarz konuşma yapması sadece kısa vadede gündemde kalmasını sağlar.  Sakarya halkı bunu unutmaz. Uzatmamak gerekirse, mecliste yapılan talihsiz konuşmayı ve Engin Özkoç’u kınıyoruz ve Sakarya halkı adına TBMM’den özür diliyoruz” dedi.





bottom of page