top of page

CHP'den Coronovirü açıklaması..."Sakarya halkı tedirgin"

CHP Sakarya Sağlık Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Sacit Caner, son günlerde ilimizde coronovirüsü şüpheleri ile ilgili gelişmeler hakkında açıklamalarda bulundu. Caneri tüm gelişmeleri yakından takip ettiklerini söylerken, halkın da tedirgin olduğunun altını çizdi.


CHP Sakarya Sağlık Politikalarından Sorumlu İl Başkan Yardımcısı Dr. Sacit Caner, Coronavirus’ün Sakarya’daki gündemine dair açıklamalarda bulundu.


Konuyu değerlendiren Caner;


"Şehirimizde, coronavirus ile ilgili birçok sipekülasyon gündeme gelmekte. Öncelikle CHP Sakarya İl Başkanlığı olarak tüm gelişmeleri titizlikte takip ettiğimizi belirtmek isterim.


Şehir merkezinde ve birkaç ilçemizde, şüpheye bağlı alınan tedbirler basına yansımakta, yansıyan bu haberler de Sakarya halkını tedirgin etmektedir.


Bir konuyu önemle belirtmek isterim ki; Sakarya’da bugüne kadar teşhis edilmiş herhangi bir coronavirus vakasına rastlanmamıştır. Basına yansıyan boyutuyla, virüs şüphesiyle birkaç kişinin tetkikleri yapılmış fakat tüm sonuçlar negatif çıkmıştır.


Halkımızın, oluşan sipekülasyonları dikkate almak yerine, yetkili kurum ve kuruluşlardan bilgi edinmesi ve en önemlisi virüsten koruma yöntemleriyle önlem almaları gereklidir.


Sağlık Bakanlığı’nın virüsten korunma amaçlı yayınlarını takip etmeli, birey olarak üzerimize düşeni yapmalıyız.


Konu ile ilgili süreci dikkatle takip ettiğimizi bir kez daha belirterek, tüm Sakarya halkına sağlıklı yarınlar dilerim" dedi.




bottom of page