top of page

Celil Hekimoğlu,''Hakem hataları hakkında konuştu.''

1461 Hekimoğlu FK Spor Kulübü Başkanı, Celil Hekimoğlu, Youtube Kanalı Transfer Merkez TV programına konuk oldu.1461 Hekimoğlu'nun hakemler tarafından kollandığı ve TFFF Başkan Vekili, 2.Ligde sorumlu Yılmaz Büyükaydın'ın Trabzon'lu olması iddialarını cevaplayan Hekimoğlu, 'Yılmaz Büyükaydın son derece centilmen, işini adil bir şekilde yapan bir isimdir, biri ortaya bu iddiayı attı, devam ediyor..Büyükaydın 2 yıldır bu görevde, onların iddia ettiği gibi ise biz 2 yıldır finallerden döndük.2 yıldır finaller de neler yaşadığımızı herkes gördü. Kendi sahamızda oynadığımız Kocaelispor maçında 2-1 önde iken,90 artıda top havadayken, garip bir penaltı çalıntı O zaman nerede idi Büyükaydın..Yılmaz Büyükaydın bu tip işlere tenezzül etmez. Ben bizim maçlarda hakem kim bilmem,4 yıldır bu işlerin içindeyim, bu tip işlerle ilgilenmem, hakem kim yan hakem kim bilmem. Böyle bir gücümde yok, olsa da kullanmam.Bir tane hakemi ne aradım ne arattırdım, arattırmam da. Hakemler, hata yapabilir. Âmâ ben bunun kasıtlı olduğunu düşünmüyorum. Mesela, Sakaryasspor Somaspor maçını izledim. Sakaryaspor gerçekten iyi oynamış, goller kaçırmış. Tahir Babaoğlu'na yapılan hareket yüzde yüz penaltı, ama Somaspor'un pozisyonu da penaltı. Tahir Babaoğlu'nun pozisyonuna penaltı vermeyen hakem art niyetli olsa Soma'nın penaltısına neden devam desin. Bu tip durumlar her takımın başına gelebilir. Hakem görmemiştir, yanlış yapmıştır.

Sakarya, Trabzonlular'ın çok yaşadığı bizim dost şehrimiz. Başkan Cumhur Genç kardeşimiz arkadaşımız çok değerli bir isim. Sakaryaspor cephesinde çok ciddi bir taraftar desteği var. Ben imreniyorum, keşke bizimde öyle bir taraftar desteği olsa.

Bir konuya daha değinmek istiyorum. Şimdi, herkes Sakaryaspor ve bizi şampiyon adayı görüyor. Ama öyle değil ,çok takım var. .Daha çok maç var. Sivas var, Bodrumspor var, Çorum var, ve daha çok hafta var.

SAKARYASPOR MAÇI YAYIN ÜCRETİ 25 TL

Gelecek hafta oynanacak olan Hekimoğlu Sakaryaspor maçının canlı yayını hakkında konuşan Celil Hekimoğlu,maçın Youtube kanalından 25 Tl karşılığı izleneceğini ifade ederek,

'' Bizim sadece Trabzon da değil ,dünyanın birçok yerinde de taraftarımız var. Bu maçın önemi var. Kulüplerin gelir durumlar belli bizde böyle bir şey düşündük. Bugün Sakaryaspor maçı çok önemli ,yarın aynı önemde bir maç olur o maçı da aynı şartlarda yayınlarız.




bottom of page