top of page

Büyükşehir'den bir büyük hizmet daha

Erenler Bağlar Camii önünde yapılan açılış törenine Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ile birlikte belediye başkanları, büyükşehir bürokratları, meclis üyelere, siyasiler ve sivil toplum kuruluşları temsilcileri ve vatandaşlar katıldı. Açılışta konuşan Erenler Belediye Başkanı Fevzi Kılıç, “Bugün Erenler için güzel bir gün. Büyükşehir belediyemiz Sakarya’nın her yerinde güzel hizmetlere imza atıyor. Erenler olarak da güzel hizmetler alıyoruz. Vatandaşlarımızın yaşam kalitesini yukarı çıkardık. Vatandaşlarımızın bu yolun açılışında bedelsiz terkleri oldu. Yapılan hizmetler kendimi gösteriyor. Büyükşehir belediye başkanıma ve SASKİ müdürüme hizmetleri için teşekkür ediyorum. Katkısını olan herkese saygılar sunuyorum” dedi.

42 milyonluk yatırım

Fevzi Kılıç’ın ardından kürsüye gelen Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce ise, “Çok güzel bir hizmeti birlikte açıyoruz. Göreve geldiğimizden beri hemşerilerimizin hayatını kolaylaştırmak için çalışıyoruz. Projelerimizde hem bugünün hem de geleceğin ihtiyaçlarının karşılanmasına dikkat ediyoruz. Görünen kadar görünmeyen hizmetler de var altyapı olarak. Kaynaklarımızı verimli kullanıyor yatırımlarımızdan uzun vadede istifade etmeyi planlıyoruz. Bugüne kadar Erenler’de 42 milyon TL'lik yatırımı faaliyete geçirdik. Kentimizin trafik yoğunluğunu azaltmak için şehrimizin tamamında projelerimiz sürdürüyoruz” dedi.

1.3 kilometre uzunluğunda

Yüce, “Bu kapsam da bugün de Bağlar Caddesi’ni açıyoruz. Bağlar Caddesinde 7 milyon TL civarında bir yatırımı gerçekleştirmiş olduk. 1.3 km uzunluğu sahip yolumuz trafiği önemli ölçüde rahatlatacak. Halkımıza, Erenlerimize ve Sakarya’mıza hayırlı olmasını diliyorum. El birliği ile eserler ortaya çıkıyoruz. Herkese teşekkür ediyorum” dedi. Konuşmaların ardından yapılan kurdele kesimiyle Bağlar Caddesi trafiğe açıldı.





bottom of page