top of page

Beklenen oldu O caddelerdeki dükkanlara yeni düzenleme

Adapazarı İlçe Hıfzısıhha Kurul Kararı ile Adapazarı'ndaki bazı caddelerdeki dükkanların çalışma saatleri yeniden düzenlendi. Bu caddelerdeki dükkanlar hafta sonu ise kapalı olacak.


Adapazarı İlçe Hıfzısıhha Kurulu’nun Adapazarı merkezindeki vatandaşların yoğun olduğu cadde ve sokaklardaki işyerleri ile ilgili kararını kamuoyu ile paylaşan Adapazarı Kaymakamı Yusuf Ziya Çelikkaya, vatandaşların kurallara uymalarının salgının kontrol altına alınması için çok önemli olduğunu dile getirdi.


Çelikkaya’nın açıklamasında şu ifadelere yer verdi; “Salgınla mücadele kapsamında, Adapazarı İlçe Hıfzısıhha Kurulu’muzun toplum sağlığını korumak hedefi ile aldığı karar doğrultusunda; Adapazarı sınırlarında, vatandaş yoğunluğu devam eden, trafiğe kapalı Çark Caddesi, Kanara Sokak, Dr. Nuri Bayar Caddesi, Haliç Caddesi ve İtfaiye Caddesi'nde bulunan tüm işyerlerinin (eczaneler hariç) çalışma saatleri hafta içi saat 12.00-17.00 arası ve hafta sonu ise tamamen kapalı olacak şekilde belirlenmiştir.

27/03/2020 tarihli 12 nolu kararın 10. maddesinde alınan Hıfzıssıhha Kurulu Kararı gereği Katlı Pazar Yeri Girişleri 09.00-19.00 saatleri arasında açık tutulacaktır.

Hemşehrilerimize bilinçli ve sağduyulu yaklaşımları için çok teşekkür ediyor, evlerinde kalarak tedbirli olmaya devam etmelerini istiyoruz. Kurallara uymak, salgını kontrol altına almamız için çok ama çok önemlidir. Hıfzısıhha Kurulumuzca alınan tüm kararlar milletimizin sağlığı içindir.”denildi



bottom of page