top of page

Başkanlar Yeni Sahayı İnceledi

Erenler Belediye başkanı Fevzi Kılıç ve Başkan Yardımcısı Rahmi Şengül, Erenler Atatürk Stadı yanında bulunan antrenman sahası yerine yapılacak Yeni ikinci Sentetik Çim Zeminli Saha’nın çalışmalarını yerinde inceleyerek yetkililerden bilgi aldı.


Belediye başkanı Fevzi Kılıç ve başkan Yardımcısı Rahmi Şengül’e Yapılacak Tesisler ile ilgili bilgi Gençlik ve spor il müdürü Arif Özsoy, ASKF başkanı Yaşar Zımba ve tesisler şube müdürü Keramettin Ekinci tarafından verildi.


Yapılmakta olan tesisleri İncelemeye Sakarya Büyükşehir belediyesi Gençlik ve Spor daire başkanı İlhan Şerif Aykaç, Gençlik ve spor il müdürlüğü şube müdürleri Sebahattin Karakoç, Keramettin Ekinci, Özgür Aygün, Serdivan Gençlik ve spor ilçe müdürü Şükrü Özkan, ASKF yöneticileri Recep Odabaş, Ali Palas, Uğur Kobaş, Ahmet Silahçı, Saha komiserleri dernek başkanı Mahmut Güzel de katıldı.



Gençlik ve spor il müdürlüğü olanakları ile yapılacak ve 60 gün içinde bitmesi gereken tesislere Erenler belediyesi de imkanları dahilinde destek olacak. Bu yeni Saha ile ilimiz Futbolu biraz daha rahat nefes alacak.

bottom of page