top of page

Başkan Yüce,'İstanbul'un İstiklal Caddesi’nde tramvay varsa ' !

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, çok konuşulan tramvay projesi için açıklamalarda bulundu. Yüce Coronavirüsü nedeniyle ertelenen tramvay projesinin ihale sürecini gündeme aldıklarını, yakın zamanda ihaleye çıkılacağını belirtti.

Sakarya Üniversitesi tarafından düzenlenen Başkan ile Baş Başa programına katıla Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, gündeme ilişkin açıklamalar yaparken, Coronavirüs nedeniyle ihalesi ertelenen Tramvay projesi ile ilgili de konuştu.

Yüce, normal şartlarda 10 Nisan'da ihalesi yapılması gereken tramvay ihalesinin coronavirüsü nedeniyle ertelendiğini söylerken, "Tramvay konusunda uzun çalışma dönemleri geçirdik. Şehrimizin farklı kesimleriyle buluştuk, görüşlerini aldık. Olumlu tablo neticesinde 10 Nisan’da ihalemizi yapacaktık ancak koronavirüs dolayısıyla erteledik. Geçtiğimiz günlerde yaptığımız toplantıda gündemimize yeniden aldık ve inşallah yakın bir süre içerisinde ihaleye çıkacağız. İstanbul'un İstiklal Caddesi’nde tramvay varsa Sakarya'nın da bulvarında, simgesi olan Çark Caddesi’nde tramvay dolaşacak. Farklılık ve renk katacak.” dedi



bottom of page