top of page

Başkan Işıksu ve AK Parti Adapazarı'ndan Ankara çıkarması

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş, İlçe Yöneticileri, AK Parti Adapazarı Belediye Meclis Üyeleri Ankara'da TBMM'de AK Parti Grup toplantısına katıldılar.


Mecliste Cumhurbaşkanı ve AK Parti Genel Başkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın konuşma yaptığı AK Parti Grup toplantısını izleyen Adapazarı heyetine AK Parti Genel Başkan yardımcısı Ali İhsan Yavuz, ve AK Parti Sakarya Milletvekilleri ev sahipliği yaptı.

Heyet daha sonra AK Parti Genel Merkezine geçti.Burada Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz,Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek,Recep Uncuoğlu ve Kenan Sofuoğlu ile bir araya geldiler.


Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, ziyaret ile ilgili olarak, '' AK Parti Adapazarı İlçe Başkanımız ve dava arkadaşlarımızla birlikte, Genel Başkan Yardımcımız ve Milletvekillerimizin öncülüğünde, Ankara'da, Saygıdeğer Cumhurbaşkanımızı dinledik .

Milletvekillerimiz, İlçe Başkanımız, İlçe Kadın Kolları Başkanımız ile birlikte Genel Başkan Yardımcımız Sayın Ali İhsan Yavuz’un misafiri olduk. Biriz, birlikteyiz ve milletimiz için her an daha çok çalışmaya devam edeceğiz. Saygıdeğer Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Yavuz, çok kıymetli Milletvekillerimiz Çiğdem Atabek, Recep Uncuoğlu ve Kenan Sofuoğlu’nun destekleriyle ilçe teşkilatımızla birlikte gece gündüz çalışmayı sürdürecek ve Adapazarı'mızı hedefine hep birlikte ulaştıracağız” ''dedi



bottom of page