top of page

Başkan Işıksu'dan tarihi konuşma

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu,Adapazarı Belediyesi Şubat ayı meclis toplantısında kentsel dönüşüm çalışmaları ile ilgili önemli mesajlar verdi. Başkan Mutlu Işıksu,AK Parti Genel Başkan yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz'un, '' Şehirde kentsel dönüşüm projesi olan Belediye Başkanlarımızı projeleri ile Ankara'ya bekliyorum,her türlü desteğe hazırım.'' açıklamasına atıfta bulunan Başkan Işıksu“Siyasi büyüklerimizin kentsel dönüşüme sahip çıkma konusundaki açıklamaları bizleri oldukça memnun etmiş ve cesaretlendirmiştir. Ayrıca basın mensuplarımızın bu konuyu ayrıca gündemde tutması da bizim çok önemli ve değerli. Kentsel dönüşümü Adapazarı’mızda hemşehrilerimizin desteği olmadan hayata geçirmemiz asla mümkün değildir. Tüm detaylara hâkim olarak, oluşabilecek süreçleri iyi analiz ederek, kapsamlı çalışma yapmaya devam edersek biz bu işi başarırız. Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız ve bu yolda Adapazarı’mızla birlikte yürüyeceğiz.” dedi.


Kentsel dönüşüme verdikleri önemi en başından itibaren hissettirdiklerinin altını çizen Başkan Işıksu, “Adapazarı’mızın yönetimini emanet almak için yola çıktığımızda, belirlediğimiz projelerin en önemlilerinden biri de kentsel dönüşüm projemizdi. Projemiz kapsamında yol haritamızı belirledik ve hemen çalışma başlattık. Kentsel Dönüşüm için fizibilite çalışma raporumuzu biliyorsunuz iki ay önceki meclis toplantımızda bahsetmiş ve ayrıntılarını meclis üyelerimizle paylaşmıştık. Her fırsatta dile getiriyoruz. Adapazarı Belediyesi olarak kentsel dönüşüm çalışmalarını tek başımıza yapmamız mümkün değildir. Bu konuda başta meclis üyelerimiz ve paydaşlarımız olmak üzere kamuoyu desteği şarttır. Siyasi büyüklerimizin kentsel dönüşüme sahip çıkma konusundaki açıklamaları bizleri oldukça memnun etmiş ve cesaretlendirmiştir.


Ayrıca basın mensuplarımızın bu konuyu ayrıca gündemde tutması da bizim çok önemli ve değerli. Biz projemizin altyapısını hazırladık. Kanun konusunda da tüm detaylara hâkim olmamız mutlak surette gerekmektedir. Kentsel dönüşümü Adapazarı’mızda hemşehrilerimizin desteği olmadan hayata geçirmemiz asla mümkün değildir. Tüm detaylara hâkim olarak, oluşabilecek süreçleri iyi analiz ederek, kapsamlı çalışma yapmaya devam edersek biz bu işi başarırız.


Bu konuda meclis üyelerimizin bizlerle olup çalışma sürecimize tam destek vereceğine yürekten inanıyorum. Kentsel dönüşümde çok cesaretliyiz, şu anda yola çıkmış durumdayız ve bu yolda Adapazarı’mızla birlikte yürüyeceğiz. Tespit ettiğimiz iki noktanın ayrıntıları netleştiğinde ve meclis üyelerimiz başta olmak üzere kamuoyu ile paylaştığımızda gerekirse vatandaşlarımızla tek tek görüşecek, onları bu iş için motive edecek ve biz bu işi başaracağız. Tam destek alacağımız konusunda inançlıyız ve çalışmalarımızı bu inançla sürdüreceğiz.” diye konuştu.



bottom of page