top of page

Bazı Dersler Çıkardık Yaşananlardan !



Teknik direktörlük konusunda Şaban Yıldırım ile anlaşan Sakaryaspor yönetimi, Yıldırım'a imza töreni gerçekleştirdi. Sakaryaspor, Şaban Yıldırım ile 3 yıllık sözleşme imzaladı

.

YILDIRIM'DAN İLK AÇIKLAMALAR Sakaryaspor ile yeniden masaya oturan teknik direktör Şaban Yıldırım, yeşil-siyahlı takıma kendisini 3 yıllığına bağlayan imzayı attı. Sakaryaspor ile sözleşme imzalayan Şaban Yıldırım, boş kağıda imza atarak yeşil-siyahlı takıma para için gelmediğini belli etti.

İşte Yıldırım'ın ilk açıklamaları, "Burada olmaktan dolayı ve böyle bir projeye başlamaktan dolayı yine heyecanlıyım.


Sakaryaspor'da görev almak çok şerefli birşey ama benim için ayrıca ağır da bir yük getirdiğini söylemek istiyorum. Daha da hassas oluyoruz Sakaryaspor'da çalışırken. Buda sanırım normal birşey.

Biz Sakaryalıyız, tribünden biz geldik. Sakaryaspor'un şanlı günlerinde Tuna ağabeylerin arkasında hep top topladık.  O takımın neler yaptığını biliyoruz, o heyecanı biliyoruz. O bakımdan şimdi burada teknik adam olmak ve tekrar o günlerin hayalini kurmak daha da iyisini yapabilmek adına bir görev almak bize çok heyecan veriyor.


Bugüne kadar maalesef bunları başaramadık ama inşallah bundan sonra gerçekleşeceğini umuyorum. Hepimiz bazı dersler çıkardık sanıyorum yaşananlardan.


Geçmişte yaptığımız belki bazı hatalar var hepimizin, benimde vardır, başkalarınında vardır. Onlardan ders çıkarttık, belki yeni hatalar yapabiliriz ama eskileri yapmamak lazım" dedi.


bottom of page