top of page

Bakın ; İsmail Ertekin neler söyledi

Onun adı ; hep Sakaryaspor ile anıldı. İsmail Ertekin..Aslında çoğu kimse için; yarım kalan bir hikaye tanımlaması.

Şaban Yıldırım’ın istifası sonrası ismi yeniden gündemde..Uzun bir telefon konuşması yaptık. Şehre ciddi bir sempatisi var. Ama şehri ve Sakaryaspor‘un sorunlarını çok iyi biliyor. Bu nedenle de ayakları yere sağlam basıyor. Bakın neler anlattı

Teknik adamdan çok şehirde enerjinin oluşması önemli

Öncelikle Sakaryaspor yönetiminden herhangi bir teklif dolaylı ve dolaysız gelmedi. Zaten şu anda bir kongre süreci var. Mevcut yönetim devam edecek mi ; etmeyecek mi ? Ortaya nasıl bir tablo çıkacak bunlar belli olduktan sonra işin futbol kısmı gelir.


Ama önemli olan bir şey var. 3 sezondur play Off’lardan dönen bir takım var. Bu gibi sonuçlar takınları geri iter. Şehirde olumsuz bir hava oluşur. Öncelikle şehir bu havayı dağıtmalı.


Elimde sihirli değnek yok


Ben yada bir başkası. Hiç fark etmez, elimizde sihirli değnek yok. Öncelikle oluşacak güçlü bir yönetim ,maddi sorunlardan arınmış bir takım. Bu ortamın oluşması önemli.


Bu ortamı da şehir oluşturacak.Ben Sakaryaspor da çalıştım. Kim Sakaryaspor’da çalışmak istemez..Ama bu dediklerim sağlanamadığında yeni bir travma bu şehre olmaz. Kimseyi kandıramam ben. Çünkü; o kadar önemsiyorum; beklentileri biliyorum. Kongre olsun, yönetim şekillensin ondan sonra oturup değerlendiririz.


Raif Ugan yazdı..



bottom of page