top of page

Bakan Turhan'dan iki müjde

Bir dizi ziyaret için ilimize gelen Ulaştırma ve Altyapı Bakanı Mehmet Cahit Turhan açıklamalarda bulundu. Bakan Turhan "Bizim aramızdan ayrılanlar bir takım tahassup içinde olabilirler yer bulamadıklarını belirterek ayrılmış olabilir.  Bizim bu davaya hizmet edecek herkese kapımızda gönlümüzde açıktır. Bugüne kadar hizmet edip ayrılmış olanları milletimize havale ediyoruz. Kuzey Marmara otoyolunun çalışmaları hızla devam ediyor. İstanbul Sevindikli Kavşağı'nın yolunu ulaşıma açtık. Akyazı Kavşağı'nı da 2020 sonunda açacağız"dedi.



İstanbul-Ankara arasındaki Yeni Hızlı Tren hattının Adapazarından geçerek Kapukule'ye kadar ulaşacağını söyleyen Bakan Turhan; "Hızlı tren projelerimizde inşallah Adapazarı'nda yerli ve milli projelerle  tren setlerini yaparak, Türkiyenin hizmetine sunacağız. Sakaryamız'a hayırlı olsun" dedi. 

Turhan'ın daha sonra programı gereği Tüvesaş'a gitmesi bekleniyor.

Toplantıda İl Başkanı Yunus Tever,Milletvekilleri Çiğdem Erdoğan Atabek, Recep Uncuoğlu, Kenan Sofuoğlu ile Başkan Ekrem Yüce, Yusuf Alemdar, Mutlu Işıksu, Fevzi Kılıç, ve bir çok partilide hazır bulundu.






bottom of page