top of page

Bakan Koca açıkladı 1000 Yataklı hastane ihalesi olacak

Geçtiğimiz haftalarda AK Parti Genel Başkan yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz, Sakarya şehir hastanesi ile ilgili açıklamada bulunmuş,'' Sakarya'nın en öncelikli işi bin yataklı hastanenin yapılmasıdır. Doğum hastanesinin yapılması, 2. üniversitenin kurulması ve bin yataklı şehir hastanesinin kurulması hedeflerimizden biriydi.. Bu 3 tane hedef koymuştuk. İkisi oldu. Bin yataklı hastanede de süreç başlamıştı. Sakarya da 1000 yataklı hastane yapılacak ''demişti.


BAKAN KOCA AÇIKLADI


Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, İzmir'de korona virüste son durum ile ilgili açıklamalarda bulunduğu basın toplantısında şehir hastanelerine yer verdi Sakarya'ya şehir hastanesi yapılacağını açıkladı. Bakan Koca şöyle konuştu.


''Ayrıca 10 tane Şehir Hastanemizin ihalesi bu dönemde başlatılmış oldu. Daha çok kendi imkanlarıyla kaynaklarıyla yatırım yapan bir ihale süreci başlatıldı. Geçen 2 haftalık süreçte 3 tane ilimizin ihalesini yaptık. Biri Aydın, ikincisi Antalya, üçüncüsü Samsun. Bu 3 ilin ihale süreci tamamlandı. Ayrıca pazar günü Trabzon ilimizin şehir hastanesi ihalesi yapılacak. Urfa, Diyarbakır, Ordu, Sakarya, Denizli ve Rize illerinde de şehir hastanelerimizin ihaleleri yapılacak. Özellikle 10 şehir hastanesi için yatımın bütçeden yapma konusunda bir irade oldu.''



bottom of page