top of page

Başkan Yüce iyi niyetli ;ama onu yanlış yönlendirmeye çalışanlar var.

Sakarya'nın İnternet Televiyonu Sakaryadan Taraf'ta her hafta canlı olarak yayınlanan gazeteciler Raif Uğan ve Safa Polat'ın sunduğu Gündem programında siyasetten yaşama bir çok konu konuşuldu.


Gazeteci Safa Polat "Elazığ depremi, Sabiha Gökçen uçak kazası gibi felaket haberlerini görünce aklımıza bizim Sakarya depremi geliyor. Bugün biz başkalarına üzülürken büyük ihtimalle on sene sonra başkaları da bizim için üzülecek.Yani burda laf evelemeye gevelemeye gerek yok. Otuz yılda bir tekrarlanan depremler yine kapıya dayandı." şeklinde konuştu .


Konuşmalarına depremin kaçınılmaz olduğu gerçeğiyle devam eden gazeteciler; tedbirler alınmadan direk kaderciliğe kaçmanın yanlış olduğunu vurguladı . Bu noktada kentsel dönüşüm projesinin desteklenmesi, yatay mimariye devam edilmesi , halkın belediye ve iş adamları ile işbirliği yapmasının en gerekli ve alternatifi olmayan yol olduğunu dile getirdiler .


Satso'ya çağrıda bulunan Safa Polat Sakaryalı müteahitlerle bir çalıştay yapılması gerektiğini söyleyerek konuşmasına şu şekilde devam etti.


"Bir çalıştay yapılsın fakat basın ile değil.Benim babam onu görüp kahvede kentsel dönüşüm varmış desin , büfede kentsel dönüşüm muhabbeti yapılsın .."dedi.


Yakın zamanda açıklanacağını dile getiren Polat ; Büyükşehir Belediyesinin İTÜ ve Afet Yönetim Ensitüsü ile işbirliği içerisinde olduklarını da paylaştı .


Son olarak Başkan Ekrem Yüce için düşüncelerini de dile getiren Polat " Acaba birileri Başkan Ekrem Yüce'nin şehri görmesini mi engellemeye çalışıyor . Çünkü başkan Yüce birşeyler yapmaya çalışırken sürekli birileri rahatsız oluyor. Sürekli etrafına bir duvar örmeye çalışıyorlar.Onu yanlış yönlendirmeye çalışıyorlar. Bırakın adam işini yapsın ,bi de onu görelim . " dedi .







bottom of page