top of page

Başkan Yüce;'' Birşey yapmazsam o zaman bana hesap sorun"

Sakarya Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce'nin göreve gelir gelmez ilk icraatlarından biri olarak nitelendirdiği "Makam Araçlarının Kullanımı"'nın kontrolünün sıkılaştırılması konusu bu gün Büyükşehir Meclisinde bir kez daha gündeme geldi. CHP Grup Sözcüsü Şaban Koludura tarafından gündeme getirilen konuya Ekrem Yüce "Belgesi ile gelin. Hemen yaptırım uygulayalım" dedi.

akarya Büyükşehir Belediyesi'nin Şubat Ayı Meclisi'nde konuşan CHP Grup Sözcüsü Şaban Kaludra; "Büyükşehir ve SASKİ’de 82 Makam var 215 tane makam aracı var... Bunların yıllık maliyeti 10 milyonu buluyor.. Hadi daire müdürlerinide bu rakamın içine koyduk rakam 130 makamı buluyor... Peki; 215 makam aracı neden var ve nerelerde kullanılıyor?”diye sordu.

Kaludura'ya cevap Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüceden geldi. Yüce; "Göreve gelir gelmez bu işe el attık. Fazla araç, hafta sonu kullanılan, özel kullanılan araç gören duyan varsa alsın plakasını, çeksin resmini. Belgelesin bana gelsin. Birşey yapmazsam o zaman bana hesap sorun" dedi.



bottom of page