top of page

Başkan Erdoğan'dan Teşkilata Övgü

Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan, Sapancada partisinin Genişletilmiş İl Danışma Toplantısı'nda katıldı. Programa AK Parti Genel Başkanvekili Binali Yıldırım, Sağlık Bakanı Fahrettin Koca, Çevre ve Şehircilik Bakanı Murat Kurum, Tarım ve Orman Bakanı Bekir Pakdemirli, Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Fatih Dönmez, AK Parti Genel Başkan Yardımcıları Ali İhsan Yavuz, Çiğdem Karaaslan ve AK Parti İl Başkanı Yunus Tever, ilçe belediye başkanları ve parti yöneticileri katıldı.


'BU TEŞKİLAT ÇOK ŞEYİ BAŞARIR'

Sapanca gerçekleştirilen Genişletilmiş İl Danışma Kurulunda konuşan Cumhurbaşkanı Erdoğan, konuşmalarına il başkanı ve ilk yönetime teşekkür ederek başladı. Sakarya halkının kendisini bağrına bastığını ve bu nedenden ötürü Sakarya halkına şükran sunduğunu ifade eden Erdoğan, "Şu karşımdaki topluluğa teşkilat denir. 3 gün içerisinde bu teşkilatımızı Başta Genel Başkan Yardımcımız Ali İhsan Bey olmak üzere, il teşkilatımız ve belediye başkanımız seferber oldular. Gerek Arifiye, gerek toplu açılışı ve gerekse teşkilat toplantımızı gerçekleştirdiler. Bu teşkilat Sakarya'da çok şeyleri başarılı kılacaktır" dedi.


KURUM VE KURULUŞLARI KUTLADI

Sakarya'da hepsi birbirinden önemli projelerin açılışını gerçekleştirdiklerini vurgulayan Erdoğan, "Muhalefet temel atmama temelleri ile milletin karşısına çıkarken, biz pek çok yatırımı Sakarya'nın hizmetine sunduk. Açılışını yaptığımız eser ve hizmetlerin şehrimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Bu eserlerin Sakarya'ya kazandırılmasında emeği geçen kurum ve kuruluşları kutluyorum" ifadelerini kullandı.



bottom of page