top of page

Başkan Ekrem Yüce’den Cadde 54’e övgü

Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, Serdivan Belediye Başkanı Yusuf Alemdar;AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken ve YOU Grup Yönetim Kurulu Başkan yardımcısı Mustafa Mekki Özkan ile birlikte Yu Group,Türkmall ve Serdivan Belediyesinin ortak girişimiyle gerçekleştirilen ve Nisan ayında kapılarını açacak olan Cadde 54'ü inceledi.

Ziyarette Başkan Alemdar, ve Mustafa Özkan CADDE 54 hakkında Başkan Yüce'ye bilgi verdi.



3000 Kişiye İstihdam


CADDE 54’ün , tamamlandığında yaklaşık 3000 kişiye istihdam imkanı sağlayacağını belirten Başkan Alemdar, yaklaşık 750 milyon TL yatırım bedeli ile 52 Bin metrekarelik alanda inşaatı devam eden projenin Nisan ayında tamamlanacağını belirtti.


Serdivan’ın Yeni Merkezi Olacak


Projede geleneksel ve modern mimarinin iç içe olacağını ifade eden Alemdar, “750 milyon Tl’lik bir yatırımla Serdivan’a bir merkez kazandırıyoruz. Amacımız vatandaşlarımıza yeni bir yaşam alanı sunmanın yanı sıra Sakarya’ya ekonomik anlamda daha fazla katkı sağlamaktır.” dedi.





İstihdama Katkı


YU Group Yönetim Kurulu Başkan Yardımcısı Mustafa Mekki Özkan,''Cadde 54 projesi ile bölgeye ticari, ekonomik ve sosyal anlamda önemli bir hizmetin daha kazandırılacağına inanıyoruz. Cadde 54 Sakarya'nın ekonomik ve sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak. Cadde 54 Sakarya'nın ekonomik ve sosyal yaşamında yepyeni bir adres olacak.''dedi




Başkan Yüce ;Bölgeye Hitap Edecek


Çalışmaları yerinde inceleyen Başkan Ekrem Yüce, Serdivan’ın gelişmiş bir ilçe olduğunu, Cadde 54 Projesi’nin de bu gelişime katkı sağlayacağını ifade ederek, Cadde 54'ün hem ticari hemde estetik anlamda kapsamlı bir proje olduğunu belirtti.


Cadde 54'ün istihdam anlamında da önemli katkı sağlayacağını ifade eden Başkan Yüce, ''Sonuç olarak Cadde 54 açıldıktan sonra, burada çalışacak, burada istihdam edilecek binlerce insanımız olacak.Bu açından da Cadde 54'ün önemli bir katkısı olacak''dedi.


Başkan Yüce sözlerine şöyle devam etti ; '' Şunu da ifade etmek lazım. CADDE 54'ün sadece Sakarya'ya değil bölgeye de hitap edecek.Bu önemli,çünkü Sakarya dışından birçok şehirden insanlarımız Cadde 54'e gelecek. Böylelikle hem ticari hem de sosyal faaliyet anlamında bölgemize katkı sağlayacak.









bottom of page