top of page

Büyükşehir'den amatör spora 500 bin lira destek!

Sakarya Büyükşehir Belediyesi Kasım ayı Olağan Meclis Toplantısı, Başkan Ekrem Yüce başkanlığında Sosyal Gelişim Merkezi Konferans Salonu’nda gerçekleştiriliyor.


AMATÖR SPORA 500 BİN LİRA DESTEK!

52 gündem maddesinin karara bağlanacağı mecliste konuşan Başkan Ekrem Yüce, "Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu'na 500 bin TL destek vereceklerini açıkladı. Başkan Yüce, "Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna 500 bin TL destek vermeyi planlıyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile yaptığımız anlaşma ve verdiğimiz destek sayesinde Sakarya'da sporu yaygınlaştıracak, sporcularımızı destekleyecek ve spor şehri Sakarya imajını güçlendireceğiz" dedi.


"SPORA TEŞVİK EDİYORUZ"

Sakarya Büyükşehir Belediyesi olarak sporun her alanında sporculara destek vermeye devam ettiklerini anımsatan Başkan Yüce, "Şehrimizi ve ülkemizi spor müsabakalarında temsil etmek için gündüz-gece demeden çalışmalarımız devam etmekte ve sürdürüyoruz. Gençlerimizi zararlı alışkanlık ve çevrelerden uzak tutarak spora ulaşmalarını ve sağlıklı bir ömür sürmelerini sağlamak için elimizden gelen gayreti sarf ediyoruz. Şehrimizin çeşitli noktalarına kurduğumuz spor parkları sayesinde her yaştan hemşehrilerimizi spor yapmaya teşvik ediyoruz. Amatör spor kulüplerine pek çok destek sağlıyoruz. Bugünde inşallah sizlerin destekleriyle alacağımız kararla Amatör Spor Kulüpleri Federasyonuna 500 bin TL destek vermeyi planlıyoruz. Amatör Spor Kulüpleri Federasyonu ile yaptığımız anlaşma ve verdiğimiz destek sayesinde Sakarya'da sporu yaygınlaştıracak, sporcularımızı destekleyecek ve spor şehri Sakarya imajını güçlendireceğiz" diye konuştu



bottom of page