top of page

Ali İhsan Yavuz’dan CHP’ye eleştiriler


AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, "Cumhuriyet Halk Partililer, Tank Palet Fabrikası ile bizim ne yapmak istediğimizi çok iyi biliyor ama ne hikmetse Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere birtakım muhalifler, 'Türkiye'ye bir şey yapılmasın, işler ters gitsin biz de bu iktidardan kurtulalım, gerekirse Türkiye'nin düşme pahasına kurtulalım.' diyecekleri bir noktayı yaşıyoruz." dedi.




Yavuz, Adapazarı Kültür Merkezi'nde gerçekleştirilen AK Parti Adapazarı 63. İlçe Danışma Meclisi toplantısında yaptığı konuşmada, Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan'ın yaptığı işleri Türkiye'nin iyi bildiğini söyledi.

Cumhuriyet Halk Partililerin de Erdoğan'ın neler yaptığını iyi bildiğini belirten Yavuz, şöyle devam etti:

"Cumhuriyet Halk Partililer, Tank Palet Fabrikası ile bizim ne yapmak istediğimizi çok iyi biliyor ama ne hikmetse Cumhuriyet Halk Partisi başta olmak üzere birtakım muhalifler 'Türkiye'ye bir şey yapılmasın, işler ters gitsin biz de bu iktidardan kurtulalım, gerekirse Türkiye'nin düşme pahasına kurtulalım.' diyecekleri bir noktayı yaşıyoruz. Bu çok vahim bir durum. Allah nasip ederse göreceksiniz belki 50 yıl sonra bu ülkede Recep Tayyip Erdoğan'dan bahsedilirken, bir çağın kapatılıp bir çağın açıldığı tarih olarak bahsedilecek AK Parti dönemi için."




bottom of page