top of page

Ali İhsan Yavuz’dan 2.OSB’ye ziyaret

AK Parti Genel Başkan yardımcısı Sakarya Milletvekili Ali İhsan Yavuz , beraberinde İl Başkanı Yunus Tever ve AK Parti Hendek İlçe Başkanı Serdar Baykal ;AK Parti 25.dönem Milletvekili Ali İnci ile birlikte Sakarya 2. Organize Sanayi Bölgesi’ni ziyaret etti.


Sakarya 2. Organize Sanayi Bölge Müdürlüğündeki ziyarette 2. Organize Sanayi Bölgesi Yönetim Kurulu Üyesi Cem Gün, 2.OSB Bölgesi Müdürü Hıdır Erkoçak ve sanayicilerden bilgi alarak, genel sorun ve talepleri dinledi.




Ziyaret sonrasında konuşan , Genel Başkan yardımcısı Yavuz; “Öncelikle 2.OSB’de son derece önemli ve istihdama katkı sağlayan firmalar var. Bu yatırımları Sakarya’ya yapan Sanayi kuruluşlarımıza teşekkür ediyorum.


.Sakarya’mıza yapılacak yatırımları daha yakından takip edelim; istişare edelim diye buradayız.İnşallah hayırlı hizmetle vesile olur’’ifadelerini kullandı.






Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren 2 OSB Başkan yardımcısı Cem Gün ; ‘’ Sayın Genel Başkan yardımcısı Milletvekilimiz Ali İhsan Yavuz’a teşekkür ediyorum.Sakarya’nın en büyük Organize Sanayi Bölgesi olan 2. OSB’yi Türkiye’nin örnek Organize Sanayi Bölgesi durumuna taşıyacak projelerimiz var. Bu projeleri bölgedeki sanayicilerimizle işbirliği içinde hayata geçireceğiz. Son derece verimli bir ziyaret oldu.’’ dedi.



bottom of page