top of page

Akkuş, Kongre Sezon Sonu olmalı

Sakaryaspor kongresinin ertelenmesi konusunda yazılı bir açıklama yapan, iş adamı Uğur Akkuş, kongresin sezon sonu yapılmasının daha doğru olacağını söyledi. Akkuş, açıklamasında başkan adaylığına aday olup olmayacağıyla ilgili herhangi bir ifade kullanmadığı gözlerden kaçmadı.

Sezonun bitmesine az bir zaman kala bir kongrenin yapılmasının mevcut yönetime, takıma ve Sakaryaspor’a zarar vereceğini ifade eden Akkuş'un yaptığı açıklama şu şekilde;


''Sakaryaspor’un 16.04. 2021 tarihinde gerçekleşmesi beklenen Olağanüstü Genel Kurul Toplantısı, Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın açıkladığı tüm yurtta alınan yeni tedbirler kapsamında bayram sonrasına ertelenmiş bulunmaktadır. Biz sürecin başından beri gerçekleşecek olan kongrenin bu sezonun bitiminden sonra yapılmasının daha uygun olacağını bildirmiştik. Sezonun bitmesine 4 hafta kala böyle bir kongrenin yapılmasının mevcut yönetime, takıma ve Sakaryaspor’a zarar vereceğini düşünüyoruz.


Biz bu kongrenin sezonun bitiminden sonra yapılmasının daha uygun olduğu konusunda hemfikiriz. Bu süreçte Sakaryaspor’a ve mevcut yönetime her türlü desteği vermeye hazırız. Maddi-manevi neye ihtiyaçları varsa Sakaryaspor’un yanında olduğumuzu bildirmek isteriz. Kongrenin de bu sezonun bitiminden sonra yapılmasının mevcut yönetim ve takım için daha hayırlı olacağına inanıyoruz.



bottom of page