top of page

AK Partili Haldızoğlu'ndan 20.yıl mesajı

AK Parti Büyükşehir Belediye Meclis Uyesi Anadolu Medya Gurubu Yönetim Kurulu Başkanı Hüseyin Haldızoğlu, AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısı ile bir mesaj yayımladı.


Haldızoğlu AK Parti'nin kuruluş yıl dönümü dolayısı ile yayınladığı mesajında, “AK Parti 20 yıl önce Genel Başkanımız Recep Tayyip Erdoğan'ın öncülüğünde kurulmuş,o günlerden bugüne milletimizin teveccühü ile kutlu yürüyüşüne devam etmektedir.


14 Ağustos 2001’de çıkılan bu kutlu yolculukta, sayısız hizmet ve yenilikle ülkemize çağ atlatan partimizin 20. kuruluş yıldönümü kutlu olsun.


AK Parti denilince yatırımlar, yenilikler ve icraatlar akla gelmektedir. Kuruluş gününden bu yana Milletin emrinde, milletin huzuru ve refahı için gece gündüz çalısan Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan'a minnet ve şükranlarımı sunuyorum.

Partimizin 20. kuruluş yılı vesilesi ile bugüne kadar partimizin değişik kademelerinde hizmette bulunmuş tüm dava arkadaşlarıma teşekkür ediyor, ahirete irtihal eden dava arkadaşlarıma Rabbimden rahmet diliyorum" ifadelerini kullandı.



bottom of page