top of page

AK Parti Serdivan 7/24 Serdivan’lıların yanında



AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı yeni hizmet uygulamasıyla vatandaşların 7/24 yanında.


Koronavirüs salgını sürecini Cumhurbaşkanı Recep Tayyip Erdoğan’ın talimatları doğrultusunda yönettiklerini belirten AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, ilçe teşkilatında oluşturulan nöbetçi personel sistemiyle vatandaşlardan gelen talepleri değerlendirdiklerini ve ivedilikle ilgili kurumlara ulaştırdıklarını söyledi.


Vatandaşların 0264 211 2244 numaralı telefondan AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı’na ulaşarak taleplerini iletebileceklerini hatırlatan Burak Erken bu kapsamda ihtiyaç sahibi 850 aileye erzak yardımında bulunduklarını ifade etti.




Cumhurbaşkanımızın Liderliğinde


Koronavirüs salgını nedeniyle evlerinden dışarı çıkamayan ihtiyaç sahibi ailelere erzak yardımında bulunduklarını belirten AK Parti Serdivan İlçe Başkanı Burak Erken, “Sayın Cumhurbaşkanımız Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde ülke olarak koronavirüs salgınına karşı topyekün mücadele ettiğimiz şu dönemde, bizler de vatandaşlarımızın ihtiyaçlarını karşılayabilmek için gayret ortaya koyuyoruz. Bu kapsamda 850 ailemize gençlik kollarımız aracılığıyla temel gıda malzemelerinden oluşan erzakları ulaştırdık, ulaştırmaya devam ediyoruz. AK Parti Serdivan İlçe Teşkilatı olarak bizler vatandaşlarımızın her zaman yanındayız. Hep birlikte kenetlenerek bu süreci en hızlı şekilde atlatacağız.” dedi.



bottom of page