top of page

AK Parti’de görev yapmış tüm ilçe başkanları bir araya geldi

AK Parti’nin Sakarya teşkilatlarında kurulduğu ilk günden bugüne kadar görev yapan İlçe Başkanları İl Başkanlığı tarafından düzenlenen organizasyonda bir araya geldi.


AK Parti Sakarya İl Başkanlığı tarafından düzenlenen ‘Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları Toplantısı’ Genel Başkan Yardımcısı Ali İhsan Yavuz, İl Başkanı Yunus Tever, Milletvekili Recep Uncuoğlu, Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce, İl Başkan Yardımcıları, İlçe Başkanları, İl Kadın ve Gençlik Kolları Başkanlarının katılımıyla gerçekleşti.




Kuruluştan Günümüze İlçe Başkanları Toplantısı, İl Başkanı Yunus Tever moderatörlüğünde, İlçe Başkanlarının gündemler ile ilgili soruları, düşünceleri, görüş ve temennilerini ifade etmesiyle birlikte başladı.


Konuşmaların ardından söz alan Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce: “AK Parti’nin kuruluşundan bugüne güzel şehrimizde ilçe başkanlığı görevini üstlenmiş kardeşlerimizle bir araya geldik. Sakarya’mız için birlik ve beraberlik içerisinde çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Genel Başkan Yardımcımız, Milletvekillerimiz, İl Başkanımız, Belediye Başkanlarımız ve bürokratlarımızla sürekli istişare ve iletişim halindeyiz. İhtiyaçlar doğrultusunda ortak hareket ediyoruz. Şimdi partimiz için yeni bir kongre süreci başlıyor. Kongrelerimizin ilçelerimize ve ilimize hayırlı olmasını temenni ediyorum. Kongreler, tazelenme, yenilenme ve dinamizmdir. Cumhurbaşkanımız Sayın Recep Tayyip Erdoğan’ın liderliğinde inşallah kutlu davamıza sahip çıkmaya devam edecek, inandığımız yolda hep birlikte yürüyüşümüzü sürdüreceğiz” dedi.



Toplantı ile ilgili duygu ve düşüncelerini dile getiren Milletvekili Recep Uncuoğlu ve Milletvekili Çiğdem Erdoğan Atabek, toplantının AK Parti Sakarya ailesinin birlik ve beraberliğine çok güçlü katkı yaptığına değinerek, meclis ve ülke gündemiyle ilgili konular üzerine birer konuşma yaptılar.





bottom of page