top of page

Adapazarı'nda Corono Virüsüne karşı sıkı tedbir

Adapazarı Belediyesi’nin Koronavirüs (Covid-19) önlemlerini sıkı bir şekilde uyguladığını vurgulayan ve gerçekleştirilen çalışmaları ayrıntıları ile aktaran Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı Kaymakamlığımız ve İlçe Müdürlüklerimizle koordineli çalışıyor; tüm birimlerimizle birlikte Adapazarı'mızın cadde, sokak, park, meydan, pazar yeri, ibadethane, okul, muhtarlık ve diğer alanlarında dezenfekte işlemi uygulamaya devam ediyoruz. ” dedi.

Adapazarı Belediyesi, tüm dünyayı saran yeni tip Koronavirüs (Covid-19) salgınına karşı önlemlerini artırdı. Geçtiğimiz hafta Çarşamba gününden itibaren sıkı önlemler alınarak uygulamaya konulurken, gerçekleştirilen çalışmalarla ilgili açıklamalarda bulunan Başkan Mutlu Işıksu, Koronavirüs ile mücadelenin bilinçli ve sağduyulu bir şekilde gerçekleştirilerek sürecin en iyi şekilde bertaraf edileceğine olan inancını paylaştı.

Adapazarı Belediyesi’nin Koronavirüs ile mücadele çalışmaları hakkında bilgiler veren Başka Işıksu, “Ülke genelinde virüse karşı alınan tedbirlerle birlikte, toplumsal bilincin artırılmasına katkı sağlamak ve virüsün olası etkilerinden korunmak amacı ile Orhangazi Kültür Merkezi’nde planlanmış etkinlikler başta olmak üzere, Bilgi Evi’nde çocuklar ve yetişkinler için verilen eğitimleri, Deprem Kültür Müzesi’ndeki kalabalık ziyaretleri ve Karaman Spor Kompleksi’ndeki toplu organizasyonları tedbiren erteledik.



bottom of page