top of page

Adapazarı’nda Salgına Karşı Ortak Hareket

Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş ile birlikte 1 Mayıs Cuma gününden itibaren başlayacak sokağa çıkma yasağı öncesinde, eczane, fırın ve market ziyaretleri gerçekleştirdi. Alınan tedbirlerde başarının birlikte gayretle geleceğini vurgulayan Başkan Işıksu, “İnanıyorum ki Adapazarı’mız ortak ve birlikte mücadele ile salgın sürecini en az hasarla atlatacak. Azim ve gayretle çalışan tüm esnafımıza kolaylıklar diliyoruz.” dedi.


Işıksu’dan Eczane, Market ve Fırın Ziyareti


Adapazarı Belediye Başkanı Mutlu Işıksu, 1 Mayıs tarihinden itibaren uygulanacak sokağa çıkma yasağı öncesinde eczane, market ve fırınları ziyaret etti. Başkan Işıksu’ya ziyaretlerde AK Parti Adapazarı İlçe Başkanı Metin Kurtuluş eşlik ederken, esnafla sohbet eden Başkan Işıksu, salgınla mücadelede moral mesajları verdi.


Salgını En Az Hasarla Atlatacağız


Adapazarı’ndaki birlik, beraberlik ve dayanışma kültürünün zor badirelerde çok önemli katkılar sağladığını aktaran Başkan Mutlu Işıksu, “Adapazarı insanı, mücadele nedir, dayanışma nasıl yapılır, iyi bilir ve her zor zamanda en güzel örnekleri de sergilemiştir. Esnafımızla birlikte, koronavirüs salgınına karşı güzel bir birliktelik sağladık. Genelge kapsamında dükkânlarını açamayan esnafımıza destek olduk ve bu süreçte de olmaya devam edeceğiz. İnanıyorum ki Adapazarı’mız ortak ve birlikte mücadele ile salgın sürecini en az hasarla atlatacak. Azim ve gayretle çalışan tüm esnafımıza kolaylıklar diliyoruz.” ifadelerini kullandı.










bottom of page