top of page

Şehir Teksas'a döndü.Bir silahlı kavga daha

Edinilen bilgilere göre; Tekeler Mahallesinde bulunan Kuzey Terminal'de meydana gelen silahlı kavga sonucu H.T. isimli şahıs yaralandı. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda polis ve sağlık ekibi sevk edilirken, yaralı şahıs 112 ambulansı ile Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırıldı.


Tekeler Mahallesi Çevreyolu Caddesi üzerinde manav dükkanı işleten Hasan T., dükkanına gelen ve aralarında daha önceden husumet bulunan E.K. ile konuşmaya başladı. Konuşmanın tartışmaya dönüşmesiyle birlikte E.K., yanında getirdiği silahla önce yere daha sonra Hasan T.’nin bacağına ateş ederek olay yerinden kaçtı. İhbar üzerine olay yerine gelen 112 ekiplerince yapılan müdahale sonrasında yaralı Hasan T., Sakarya Üniversitesi Eğitim ve Araştırma Hastanesine kaldırılarak tedavi altına alınırken saldırgan E.K.’nin yakalanması için polis ekipleri çalışma başlattı.


OĞLUMU VURUP KAÇTI

Öte yandan yaşanan olay sonrası dükkana gelen Hasan T.’nin annesi Hayriye T., “Oğlumun hiç suçu yoktu, daha önce aralarında kavga vardı. Gelmiş buraya, hiçbir şey yok gibi konuşurken oğlumu vurmuş sonra kaçmış. Yakalanmasını istiyorum, cezaevine atılsın oradan çıkmasın” dedi.



bottom of page