top of page

Özkoç ; ilk seçimde Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istiyorum

Haberlisi.com’da gazeteci Güven Hasbaş’ın canlı yayın konuğu olan CHP Sakarya Milletvekili Engin Özkoç; ilk seçimde Sakarya Büyükşehir Belediye Başkan adayı olmak istediğini söyledi.


Büyükşehir Belediye Başkanı Olmak istiyorum


Engin Özkoç; “Büyükşehir belediye başkanı adayı olmak çok istiyorum. Büyükşehir belediye başkanı olmak çok istiyorum. Büyükşehir belediye başkanı olsaydım, Sakarya’yı çok kısa zamanda olduğundan çok kısa zamanda yukarıya taşırdım.

Trafik sorununu ortadan kaldırırdım. Sakarya yatırımın merkezi olurdu. Büyükşehir belediye başkanı olsaydım hemen tarım ve kredi kooperatifi başkanlığı kurardım başına CEO getirirdim. Sapanca gölü orda duruyor o bize bakıyor biz ona. Karasu orada duruyor. Benim yaylarıma, gölüme, denizime kurban olayım.


Sakarya’nın köftesini tanıtırım kazım paşa köftesini tanıtırım. Sakarya’daki piknik alanlarını tanıtırım. Ben yöresel yemeklerin sunulduğu alanlar yaratırım. Kendi öğrencilerime 100 bin öğrencime konserler yaparım.


Türkiye’nin en önemli sanatçılarını getirtirim en önemli konserlerini yaparım. Sakarya’da hiçbir çocuk aç girmez. Böyle bir büyükşehir başkanlığı yapılır mı ya.


Ben Sakarya’nın halini tanımını yaparım Geyve’nin adını marka haline getirtirim. Sakarya belediyesi nasıl parasız kalır. Sakarya yatırım fakiri olur. Sakarya raylı sistemi nasıl devletin olanaklarıyla hayata geçiremez.


Sakarya’da nasıl 40 bin kişi işsiz kalır. Mustafa isen bir longozu hayata geçirdi tanıtımını yaptı ve öyle kaldı. Orada hiç insanlarımız kalkan yediler mi ya. Ben orada insanları kuyruğa sokarım. Dışarıdan söylemek kolaydır. Birincisi artık büyükşehir başkanı siyasi değildir siyaset yapmaz. Asfalt dökerken poz vermez yatırım yaparken poz verir.


 Sadece yerliyi değil yabancıyı getireceksin. Yeşillikse yeşillik, turizmse turizm, üniversite ise üniversite. İlk seçimle aday olmak gerçekten çok isterim. Bu kenti yönetmek çok isterim." ifadelerine yer verdi.



bottom of page