top of page

Çat kapı Başkan Yüce geldi

Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Her Eve Maske’ sloganıyla başlatılan kampanyada dağıtım çalışmaları Yenikent bölgesinde devam etti.

Sakarya Büyükşehir Belediyesi tarafından ‘Her Eve Maske’ sloganıyla başlatılan kampanyada dağıtım çalışmaları devam ediyor. Büyükşehir Belediyesi’nin üretim tesisinde hazırlanan maskeler, salgın destek paketleri şeklinde vatandaşlara ulaştırılıyor. Bu kapsamda Karaman’da gerçekleştirilen dağıtım çalışmalarına Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem Yüce de katıldı. Hedeflerinin Sakarya’daki her eve ulaşmak olduğunun altını çizen ve salgının üstesinden hep birlikte geleceklerine inandıklarını söyleyen Başkan Yüce, vatandaşlara sağlıklı günler diledi.


450 bin haneye maske

Başkan Ekrem Yüce, “Maske üretim, paketleme ve dağıtım çalışmalarımız hız kesmeden devam ediyor. Şehrimizin tüm mahallerine tüm sokaklarına giriyor, hane hane maske dağıtımı gerçekleştiriyoruz. Dağıtım ekiplerimiz hem şehir merkezinde hem de ilçelerimizde hummalı bir çalışma sergiliyorlar. Dağıtım programımızın ilk yeri olan Karapürçek ilçemizde ekiplerimiz maske dağıtımlarında sona geldiler. Bir yandan da Adapazarı’nda maske dağıtımlarımıza başladık. 450 bin haneye maske ulaştırmak için çıktığımız bu yolda çalışmalarımızı düzenli ve programlı bir şekilde gerçekleştiriyoruz. Vatandaşlarımızın bu hususta müsterih olmalarını rica ediyoruz. Tüm vatandaşlarımıza mümkün olduğunca hızlı bir şekilde maske ulaştırmaya gayret gösteriyoruz” dedi.



bottom of page